Detaliu Serviciu

Aerobic / Tae-Bo

In sala dispusa pe o suprafata de aprox. 200 mp, dotata cu saltele, stepper-e,  mingi si alte accesorii specifice, sub indrumarea instructorului-antrenor Sophy Nicolae veti beneficia de experiente de neuitat, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Situata la etajul 1 al complexului sportiv “Academia de Fitness”, sala dispune de lumina naturala, reusind sa creeze o ambianta primitoare.

Sedinte de Aerobic cu SOPHY Nicolae

Cine a facut macar o ora de aerobic cu antrenoarea Sophy s-a indragostit de acest gen de activitate. Sophy Nicolae reuseste sa atraga spre acest gen de activitate persoane de toate varstele.

Deci, daca vrei sa ai parte de o clasa de aerobic, step, cardio sau pilates cu un antrenor motivat si pasionat te asteptam sa scapam de tesutul adipos impreuna.


Sedinte de Tae-bo cu SOPHY Nicolae

Aceasi Sophy energica si motivata conduce si activitatea de TAE-BO- o combinatie interesanta din mai multe arii: putin balet, dar si karate si box, genuri de dans ca hip- hop. In timpul sedintelor de Tae-bo se folosesc si greutati mici pentru a lucra toate grupele de muschi.

Dupa un antrenament de Tae-bo sau aerobic pleci acasa fericita si energica!

Galerie

Mai mult
Copyright © 2008-2019 Academia de Fitness. Toate drepturile rezervate.
s