Detaliu Serviciu

Body Building

Am pregatit pentru dvs. o sala spatioasa, curata, in care cromatica asigura ambientul necesar, ce beneficiaza din plin de lumina naturala, din care nu lipseste AC, TV, sistemul audio sau oglinzile.

Aparatura si accesoriile din dotare asigura efectuarea oricarui tip de antrenament, pentru toate grupele de muschi.

In sala sunteti asteptati de Costy, instructor competent, serios si profesionist, pregatit sa va indrume spre rezultatul dorit.

Ce este bodybuilding-ul?

Academia de Fitness-30

Bodybuilding-ul este o ramura sportiva care te ajuta sa iti dezvolti trupul pentru a ajunge la forme armonioase.

Ai grijă de corpul tau  este singurul loc unde va trebui sa traiesti

In cadrul acestei ramuri sportive, numita bodybuilding sunt incluse si recuperarea medicala dupa accidente, traumatisme sau diferite interventii chirurgicale ( doar cu acordul medicului). In zona bodybuilding din cadrul salii de antrenamente a ‘’Academiei de Fitness’’ puteti regasi aparate si ustensile necesare pentru a va tonifia musculatura dupa o anumita interventie  chirurgicala, cand muschii sunt atrofiati. Sau va puteti modela trupul in functie de particularitatile individuale ( de exemplu deformarea de stern). Bodybuildingul este benefic pentru organismul uman deoarece ajuta la oxigenarea muschiului, la tonifierea si dezvoltarea masei musculare. Activitatea de bodybuilding implica antrenarea la aparate, cu greutati.

Echipamente pentru remodelarea bratelor si picioarelor

Sala de fitness a complexului sportiv “Academia de Fitness” dispune de toate echipamentele necesare pentru remodelarea inregului corp, in cadrul antrenamentelor de bodybuilding. Eficienta unuui astfel de program este daca de practicarea sesiunilor de antrenament saptamanal, doar prin efectuarea regulata a exercitiilor propuse de antrenor veti reusi sa produceti schimbarile metabolice in mod natural.

Galerie

Copyright © 2008-2020 Academia de Fitness. Toate drepturile rezervate.
s